Min bok finns nu på Kickstarter! Hej alla vänner! Jag är inte den som brukar be er att DELA ✉️ saker här på Facebook, men idag komme...

Kickstarta mig!

/
.. Comments
Min bok finns nu på Kickstarter!


Hej alla vänner!

Jag är inte den som brukar be er att DELA ✉️ saker här på Facebook, men idag kommer jag att göra ett undantag. Det är nämligen så att jag har skrivit färdigt min fantasybok 📖 Oxvältarna: Spelets Regler. Sammanlagt har det tagit mig nästan två år att få den färdig. Det har blivit en mängd massa sömnlösa nätter, och ännu fler helger där jag har avstått socialt umgänge för att få tid att skriva. Och nu, till slut, är boken färdig. Så färdig den någonsin kommer bli.

För att få den publicerad skulle jag dock behöva ER hjälp. ER hjälp att sprida information om mitt projekt. Stora förlag vill nämligen inte publicera 600 sidor tjocka fantasy-epos från okända författare, och jag kan förstå varför - i en tid när bokläsandet i allmänhet sjunker vill de satsa på säkra kort. Böcker och författare som garanterat säljer bra. Det innebär dock att jag måste finansiera publiceringen av boken själv - och det är en kostsam historia.

Därför har jag lagt upp mitt projekt på Kickstarter, för att där söka hjälp med finansieringen. Sammanlagt försöker jag samla ihop 55 000 kr, vilket täcker kostnader för korrekturläsning, lektorshjälp, publicering och allt för- och efterarbete som hör en publicering till.

https://www.kickstarter.com/projects/svenskfantasy/oxvaltarna-spelets-borjan-ett-svenskt-fantasyepos

På min Kickstarter-sida kan du läsa mer om boken, och om mina planer för den. Dessutom kan du där läsa två av bokens första kapitel, samt lyssna på ett kort utdrag av den som jag själv har läst in.

Vill du kan du dessutom skänka en slant, för att hjälpa mig att ta projektet i hamn. Den som donerar får, beroende på summa, ett exemplar av e-boken eller den tryckta boken. Men framförallt vill jag be dig att DELA det här meddelandet med dina vänner. Även om du inte är intresserad av fantasyböcker så DELA det ändå. Kanske är någon av dina vänner intresserade. Eller någon av deras vänner. För just nu står mitt hopp i DINA händer.

Tack!

PS. Följ gärna min Facebooksida: https://www.facebook.com/torclaesson/ DS.You may also like

Använder Blogger.