Håller på att städa på min backuphårddisk, och hittade där ytterligare något hundratal fotografier som jag trodde vad försvunna. Upplevelse...

Världens sötaste dotter

/
.. Comments
Håller på att städa på min backuphårddisk, och hittade där ytterligare något hundratal fotografier som jag trodde vad försvunna. Upplevelsen av att bläddra igenom de här är precis densamma som när jag hittade några gamla videoklipp här om dagen. Tänker därför inte skriva samma sak igen. Det här gången räcker det med att säga att jag blir obehagligt nostalgisk av alla de här gamla bilderna. Jag vill ha tillbaks min lilla bebis.

På promenad bland kolonilotterna på Kungsholmen. Drygt 1½ år gammal flicka på den här bilden. Hela hösten brukade vi promenera samma runda. Hon var bättre på att promenera då än nu. Kanske för att kasta sten i sjön var det bästa hon visste?

Trodde bara att jag hade en bild på Emilia och farmor ihop, men det visar sig att jag har två.
(den enda är bättre, men, vad tusan, the more the merrier)

En av de absolut bästa bilderna jag vet. Såhär glad var hon alltid back in the day. Utom när hon var trött, hungrig eller sjuk, förstås. Men i övrigt - alltid sådär. Bästa.

Kanske inte den bästa bilden, men en av de bästa historierna.
Bilden är tagen ganska precis på Emilias tvåårsdag. Kvällen innan hade vi gått förbi Råsundaskolan, och då såg vi discobelysning lysa upp ett av skolans fönster. Någon slags klassfest, får man förmoda. Emilia blev helt betagen av det.
Så, dagen där på (en lördag), gick vi till Råsundaskolans skolgård för att se oss omkring. Där förälskade hon sig i en av leksakerna, det tåg som hon står i på bilden. Hon konstaterade också att det var där hon ville gå i skolan.
Nu, 6½ år senare, ska hon börja där. Det är lite amazing.

Om någon undrar är hon ganska söt nu också. Men fett stor. Äldre än mig, åtminstone på insidan. Kolla på den här bilden bara. Jag ser ut som en fåntratt, hon allvarlig som en politiker. ;-)

På söndag får jag Emilia igen. Längtar. Vad göra till dess? Kanske börja med att sova.


You may also like

Använder Blogger.