Vilken magnetisk utrsålning! Landade i verkligheten igen sent igår kväll efter två veckor med Emilia, varav den senaste i Montenegro* t...

Hemma från Montenegro

/
.. Comments
Vilken magnetisk utrsålning!

Landade i verkligheten igen sent igår kväll efter två veckor med Emilia, varav den senaste i Montenegro* tillsammans med mamma. Uttrycket borta bra men hemma bäst har aldrig känts mer sant. Det mindre frekvent använda uttrycket barn bra men sova också skönt tål också att nämnas i sammanhanget. Nog för att Emilia tenderar att sova 12-timmarsnätter, men på något sätt lyckas hon ändå kompensera för det de timmar hon är vaken. Så just idag skäms jag inte för att säga att det ganska skönt med lite tystnad.

Planerna för veckan är enkla. Jobba. Sova. Skriva. Äta. Game of Thrones. Om det sedan blir så är en helt annat fråga. Misstänker att jag kommer synda på både sov- och skrivfronten. Men, vet ni vad? Det är sommar. Då får man synda. Vem vill synda med mig?

*Vackert land, bland de vackrare jag har besökt i Europa. Tveksamt om det kan rekommenderas när man reser med ett kontaktsökande barn dock - zero svenskar på hotellet = inga nya kompisar = pappas huvudvärk. Havsbad, poolbad och solbad har dock hunnits med ändå.


You may also like

Använder Blogger.