Spenderade förra helgen ute på Vättersö tillsammans med det gamla goda  gänget. Kitty, Fader, Tuppen, Chillarn och Rice. Till och med Ni...

Hela gänget samlat igen

/
.. Comments


Spenderade förra helgen ute på Vättersö tillsammans med det gamla goda gänget. Kitty, Fader, Tuppen, Chillarn och Rice. Till och med Nina gjorde ett gästframträdande tillsammans med sin partner Machete.

Fantastisk helg. Mycket mer än så behöver inte sägas. Sex killar, hundratals kilo grillat kött, bearnaisesås med chili, skämd whisky och o'boypulverkaffe. Fotboll på fyllan - där ingen av oss orkade mer än 5 minuter innan vi låg flåsandes på marken och undrade om vi skulle avlida. Så vi kanske inte är unga längre. Men satan, vi har känt varandra sedan barnsben allihop - så det slog mig som ganska häftigt att vi fortfarande träffas och har så förbannat kul ihop.

Tuppen lärde jag känna på dagis, Fader och Chillarn i sexårs, Kitty när jag gick i ettan. Rice är den enda som jag lärde känna lite senare; när jag gick i sexan för 20 år sedan.

Enda fram till gymnasietiden brukade vi träffas allihop. Allt som oftast i någons källare. Men sedan dess har vi nog inte träffats alla sex tillsammans någon endast gång. Förrän nu. Så sjukt kul.

Med risk för att låta mänsklig - men vafan, men lever ju bara en gång. Vilka fantastiska vänner jag har.

*Wettersö, Vettersö, Wättersö - har sett samtliga stavningar under helgen. Folk verkar ha svårt att bestämma sig för vad ön faktiskt heter.


You may also like

Använder Blogger.