Jag minns en nyårsafton för något år sedan, då jag inte gjorde något annat än att titta på TV hemma i myssoffan. Inte för att jag inte hade ...

Glad midsommar?

/
.. Comments
Jag minns en nyårsafton för något år sedan, då jag inte gjorde något annat än att titta på TV hemma i myssoffan. Inte för att jag inte hade några fester att gå på, utan för att jag ville ha en lugn kväll. Av någon anledning tyckte jag dock att det var extremt pinsamt att sitta hemma ensam - så när mamma och pappa frågade mig vad jag gjorde ljög jag och sade att jag skulle iväg på en fast.

Men varför gjorde jag så? Är inte det en ganska märklig inställning att ha till sina egna preferenser? Att de behöver döljas?

Så idag säger vi som såhär. Midsommarafton - det innebär jordgubbar, skriverier i "bok 2" och, om gudarna vill det, en öl eller två. Större ambitioner än så har jag dock inte, och det är jag alldeles fantastiskt nöjd med.

Själv då, vad ska DU göra idag?


You may also like

Använder Blogger.