Kräksjuka. Sug på det ordet. Är det inte lite som en karamell. Liten men smakrik. Åkte på den natten till igår. Sov inte en blund förrän v...

En kräksjuk man är en lycklig man..

/
.. Comments
Kräksjuka. Sug på det ordet. Är det inte lite som en karamell. Liten men smakrik.

Åkte på den natten till igår. Sov inte en blund förrän vid 10-snåret igår förmiddag.Sedan dess har jag knappt gjort något annat.

Tvingade mig upp ur sängen nu för en timma sedan. Drack ett glas vatten och åt en rostad smörgås.

Men nu kom jag på mig själv med att hålla på och somna framför datorn. Vaknade av att huvudet höll på att falla framåt. Inte en aning om vad mina intentioner vid datorn var. Så kanske dags att sova tolv timmar till? Jo, jag tror det. Så.. god morgon, nu hoppar jag i säng.


You may also like

Använder Blogger.