Etthundraåttiosjutusentjuhundranittio, så många ord finns det i J.R.R. Tolkiens gamla avelshingst The Fellowship of the Ring . Det är förb...

Tripp, trapp, trull, jag..

/
.. Comments
Etthundraåttiosjutusentjuhundranittio, så många ord finns det i J.R.R. Tolkiens gamla avelshingst The Fellowship of the Ring. Det är förbannat många ord det. Så många att de tryckta i bokform kräver femhundraelva sidor för att få plats. Tämligen imponerande.

Nu är det dock så att det finns vissa saker som är än mer imponerande. Till exempel att jag idag utökat antalet sidor i min bok till Etthundraåttioåttatusensjugosju, vilket ju faktiskt är tvåhundratrettiosju mer än vad Tolkien lyckades skriva. Tryckta i bokform skulle de säkert ta så mycket som femhundraelva-och-en-halv sida.

Mer än så orkar jag inte skriva här idag. För, ni vet, att både blogga och skriva böcker på en och samma gång blir lite väl mycket kaka på kaka.

Så vad göra nu? Klockan har liksom gått från morgon till kväll utan att jag riktigt märkt hur. Det här med att skriva tycks fungera ungefär som en tidsmaskin. Om man inte ser upp hamnar man i framtiden, utan att man inte riktigt vet hur man hamnade där.


You may also like

Använder Blogger.