Ni vet ju vid det här laget hur jag jagar ord. Hur jag kämpar för att få min bok  att bli längre än J.R.R. Tolkiens böcker. I maj passerade ...

Tolvtusen ord på en helg!

/
.. Comments
Ni vet ju vid det här laget hur jag jagar ord. Hur jag kämpar för att få min bok att bli längre än J.R.R. Tolkiens böcker. I maj passerade jag Bilbo, och i Augusti passerade jag både Sagan om Konungens Återkomst och Sagan om de Två Tornen.

Tanken var att jag i helgen också skulle slå Sagan om Ringen. För att göra det krävdes att jag skulle skriva tolvtusen ord. Mycket men inte omöjligt. Och vad annars finns väl att göra när man har on i halsen?

Jag skrev hela lördagen, och hela dagen idag igen. Tolvtusen ord, lite drygt.

Så, har jag nu besegrat Tolkiens längsta verk? Svar nej! Jag hade fått för mig att Sagan om Ringen är 175 000 ord lång, men när jag dubbelkollade så visade det sig att den är 187 000 lång. Så för att slå den måste jag skriva.. tolvtusen ord ytterligare.

Well, ingen skam i att ha missat det målet. Tolvtusen ord på en helg är pretty fantastiskt, framförallt som jag har varit krasslig.


You may also like

Använder Blogger.