Dålig uppdateringsfrekvens på den här bloggen numera. Så kan det bli när man, för närvarande, är fullständigt ointresserad av att skriva blo...

Det firar vi med Whopper

/
.. Comments
Dålig uppdateringsfrekvens på den här bloggen numera. Så kan det bli när man, för närvarande, är fullständigt ointresserad av att skriva blogg. Men. Idag känner jag mig fasligt nöjd med mig själv. Därför ett kort inlägg.


Hur jag trodde att jag såg ut i våras, hur jag såg ut i våras, hur jag ser ut nu...
Har tränat väldigt dåligt under sommaren, men nu de senaste veckorna har jag kommit igång igen. Tyvärr har jag också känt av hur mycket (eventuellt inbillat) mindre jag blivit. Men idag kändes det nästan som att jag var i form igen. Jag klarade 50 kg på sneda bänkpressen igen, jag såg snygg ut i spegeln vid duschen, och galna gubben* sade att jag såg fit ut.Här är raden det blir fel!
Även jobbet har fått bra. Senaste månaderna har jag brottats med ett problem i våra betaltjänster som verkat helt omöjligt att lösa. Men idag lyckades jag äntligen hitta orsaken till problemet. Nästan så att jag vill korka upp en flaska champagne för att fira!


Dagens vinst 1200kr
Och avslutningsvis så avslutningsvis några ord om mina aktie-lekar. Ni vet ju redan att jag gillar att investera i aktier. Och att det brukar gå ganska hyffsat. Men idag slog jag rekord. Dagens värdeökning motsvarar drygt 1200 kr. Det är mer än en dagslön. Man skulle alltså kunna säga att jag tjänat mer på mina aktier än på mitt arbete idag. Kind of cool. Tänk om det var så varje dag! (det är det absolut, absolut, inte! tyvärr!).


Nu med stänk- och kladdskydd!
Och som en bonus åt jag Whopper idag. Jo, nu igen. Och Burger King har uppfunnit något genialt! Ett medföljande stänkskydd så att man slipper kladd i hela knät!


Söt tjej med regn-hår
Och förresten var Emilia söt när jag hämtade henne idag. Hon hade fått "regnhår" av en av sina fröknar. Riktigt vad det innebär vet jag inte. Annat än att hon blev sjukt söt.

*Galna gubben är en karaktär på gymmet. Han är gråhårig, enormt biffig, och envisas med att prata med mig varje gång vi råkar vara där samtidigt. Och det där med att han pratat med mig, det tar jag som ett tecken på att han måste vara spritt språngande galen. Eller eventuellt tycker han bara att det är roligt att lära känna folk på gymmet. Men jag lurat år alternativet galen. Även om han nu lyckades klappa mig medhårs idag.


You may also like

Använder Blogger.