En liten kyss | Bruden I lördags var jag på Daniel och Beccas bröllop. Väldigt vackert med allt från solgassande vigsel utomhus till rör...

Bröllop

/
.. Comments
En liten kyss | Bruden
I lördags var jag på Daniel och Beccas bröllop. Väldigt vackert med allt från solgassande vigsel utomhus till rörande tal från Tuppen. Dessutom fantastiskt kul att träffa precis alla gamla ursvikare på ett och samma ställe - det händer inte så ofta längre. Även trevligt att bli redligt full - det händer inte heller så ofta längre.

Men framförallt tycker jag att det var trevligt att roligt att träffa alla för att fira något sådant som vi grabbar aldrig, någonsin, brukar fira i vanliga fall. Kärleken.

Och det ledde såklart tankarna till mitt eget förhållande och min egen flickvän. Fan vad glad jag är att ha träffat henne. Jag har aldrig varit så kär i någon tidigare som jag är i henne nu. Och jag har aldrig varit så säker på vad jag vill få ut av livet tidigare som är jag nu.  Och då menar jag inte att det är ett bröllop jag drömmer om. Visst, ett bröllop vore (väldigt) roligt (någon gång). Men egentligen är det bara andemeningen av giftermålet som jag vill åt. Tills döden skiljer oss åt. Typ. Jag hoppas att det inte är för mycket begärt.


You may also like

Använder Blogger.