If in doubt, Meriadoc, always follow your nose.  - Gandalf, Lord of the Rings För en el massa år sedan så brukade jag titta väldigt mycke...

Sex

/
.. Comments
 If in doubt, Meriadoc, always follow your nose. - Gandalf, Lord of the Rings
För en el massa år sedan så brukade jag titta väldigt mycket på Lord of the Rings-filmerna, och då framförallt den första. I den filmen finns det en hel del referenser till att man ska följa sin näsa. Där finns Nazguler som sniffar i luften efter ringbärande hobbitar. Där finns orcher som sniffar i luften efter smaskiga hobbitar. Och där finns framförallt Gandalf, som talar om för alla oss som lyssnar, att när du är osäker - då ska du följa din näsa.

Det är något som jag har tagit till mig. Det där med att lukta sig till lyckan.

Jag minns att en dag i December förra året satt jag på tunnelbanan. Det var efter en dejt med en tjej som jag idag kallar för min flickvän. Vi hade varit på bio och sett The Hobbit. Då, ensam på väg hem igen, upptäckte jag en intressant doft. Det var min axel som doftade. På just den plats där tjejen i fråga legat och sovit genom delar av filmen. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den doften. Men den var beroendeframkallande. Framkallade känslan av såväl barnförbjuden kärlek som reell kärlek. Så, hela hemresan satt jag ogenerat och sniffade på min axel. Och väl hemma insåg jag en sak - att jag behövde mer. Mycket mer.

Och nu har det gått sex månader sedan vi blev ett par (därav det här blogginlägget..) på nyårsdagen*. Och jag är fortfarande lika beroende av den där doften. Feromoner. Herregud, vem behöver andra droger?

*Även om vi nu väljer att kalla 11 Januari för våran årsdag. För så står det ju på Facebook. Och så är det lättare att fira årsdag när man inte är bakfull..Men jo, 1:a Januari är den riktiga sanningen.

På bild ser vi ungefär så buttra ut som vi är glada i vanliga fall..You may also like

Använder Blogger.