Sommartider på bostadsförmedlingen.. Jo, som ni vet är jag ju besatt av att logga in på Stockholms Bostadsförmedlings hemsida. Det är ju int...

Loppis på bostadsmarknaden

/
.. Comments
Sommartider på bostadsförmedlingen..

Jo, som ni vet är jag ju besatt av att logga in på Stockholms Bostadsförmedlings hemsida. Det är ju inte som att jag letar efter en ny lägenhet. Jag har det ju bra här. Men. Det är ju lite som att gå på Loppis. Kanske att man kan fynda något?

Och jag vill påstå att sommaren verkar vara ett bra tillfälle att fynda. Eller fynda och fynda. Men såhär på sommaren verkar det vara färre som anmäler intresse. Så idag skulle jag kunna lägga mig på förstaplats på en massa olika lägenheter. Det är lite coolt. Så brukar det inte vara.

Så nu ska jag logga ut. Utan att lägga mig på förstaplats på något lägenhet.
Men lite nöjd. Men att jag skulle kunna.


You may also like

Använder Blogger.