Jag minns att när jag gick i gymnasiet så brukade jag skolka de två-tre första lektionerna för dagen. Fram till lunch ungefär. Då någonstans...

Perspektiv - Att dejta Didde

/
.. Comments
Jag minns att när jag gick i gymnasiet så brukade jag skolka de två-tre första lektionerna för dagen. Fram till lunch ungefär. Då någonstans vid lunchtid brukade det ringa på dörren. Det var Didde som tittade in.

Sedan klev han, utan att säga så mycket, in och lade sig i min säng. Och sen sov han till någon gång kring fem-sex tiden på kvällen, varpå han gick hem igen. Varje dag var det samma sak. Jag sov bort min förmiddag, och Didde sov bort min eftermiddag. Vi kompletterade varandra väldigt bra på det sättet. Mycket kvalitetstid ihop. Väldigt lite tid spenderar i skolan. En win-win situation för alla, där våra lärare tveklöst drog det längsta stråt.

Nu många år senare befinner jag mig i en stuga någonstans i de sörmländska skogarna, tillsammans med en flickvän som tar varje tillfälle i akt att somna. Och då kommer jag att tänka på de här gymnasieminnena. Och då.. får jag en svagt olustig känsla av att jag lever i en parrelation med Didde.

Men å andra sidan känns det ganska tryggt. Jag gillar Didde. Jag kan leva i en parrelation med honom. Det är ju faktiskt vad alla riktiga män vill.


You may also like

Använder Blogger.