Ligger i sängen och lider av en lättare solbränna. Lider som i att jag njuter av livet. Ett liv som just nu består av femstjärniga hotell, ...

Lyxliv

/
.. Comments

Ligger i sängen och lider av en lättare solbränna. Lider som i att jag njuter av livet. Ett liv som just nu består av femstjärniga hotell, lyxmiddagar, fantastiska stränder och löjligt bra sällskap. Ett liv där jag snabbt börjat vänja mig vid att män i kostym bär mina väskor och öppnar dörrar åt mig. Ett liv med förstaklass-biljetter på flyget och spabehandling på kvällarna. Ett liv som jag ganska lätt skulle kunna vänja mig vid.

Föreställer mig hur det skulle vara att ha lite mer pengar. Möjligheten att skämma bort mig såhär lite oftare. Spendera två månader på lyxhotell istället för två veckor. Det skulle inte sitta helt fel.

Samtidigt ska erkännas att det inte är fler veckor på lyxhotell jag saknar mest just nu. Istället är det två tjejer där hemma som jag saknar.

So. Well. Go'natt var det.


You may also like

Använder Blogger.