Kom hem från Sydkorea igårkväll. Kände mig inte särskilt jetlaggad då - kanske att jag fick lite superkrafter av att ha en fin böna som vän...

Jetlag

/
.. Comments

Kom hem från Sydkorea igårkväll. Kände mig inte särskilt jetlaggad då - kanske att jag fick lite superkrafter av att ha en fin böna som väntade på mig hemma i lägenheten? (Med kött! Vem kan vara trött när det finns rött kött i huset!?)

Idag känner jag mig desto mer jetlaggad. Klockan är strax efter sju svensk tid, men kroppen säger att den är någonstans efter 02. Svårt att underhålla en leksugen Emilia då. Svårt att hålla sig vaken över huvud taget.

Men jag har bra planer för kvällen ändå. Emilia badar nu, och sedan ska jag försöka lägga henne. Efter det går det en massa Eurovision-program på TV som jag vet att Malin vill se. Och det är där min plan blir riktigt bra. Det finns en liten mängd vin kvar i kylen. Den tänker jag hälla upp. Och sedan tänker jag se till att somna bekvämt på henne. Jag tycker ta-mej-tusan att planen är briljant. M får se sina program utan att jag stör med en massa dåliga ordvitsar. Och jag får sova. På en snygg tjej. Alla blir vinnare, eller hur? Jag tycker det!

...

Hur det kännas att vara hemma igen?
Bra. Lite trubbigt. Som att jag inte riktigt kommit hem än mentalt. Jetlag, kanske. Som att.. allt här hemma känns lite ovant.
Men bra, som sagt.
Det var härligt att komma hem till M igår.
Det var härligt att få hem Millan idag.
Och ja. Ungefär så.
Nu ska jag sluta skriva och försöka hålla mig vaken istället. Koffein?


You may also like

Använder Blogger.