Två bröder, som tvingades kriga på var sin sida i koreakriget.. (Korea War Memorial, igår) Utsikt från 13:e våningen i Hyundai Young ...

(Home-)sick

/
.. Comments
Två bröder, som tvingades kriga på var sin sida i koreakriget..
(Korea War Memorial, igår)

Utsikt från 13:e våningen i Hyundai Young Plaza
(en shoppingalleri på 13 våningar, endast ungdomskläder)
...

Det har blivit en hel del promenerande de senaste två veckorna - i stort sett all vår vakna tid, varje dag. Och de senaste dagarna har det börjat ta ut sin rätt på mig. Min rygg känns stel som en pinne, och bara jag reser på mig gör det så ont att jag blir illamående. Inte katastrofalt så. Men tillräckligt för att promenader i stan ska kännas mindre angenäma.

Så det här med att åka hem, det känns ganska så välkommet. Att få sova i min egen säng. Att få sitta stilla i min egen (obekväma) soffa. Att få äta normal mat. Och jo, så längtar jag ju efter en och annan där hemma också.


You may also like

Använder Blogger.