Finns det något mer irriterande än tidsoptimister? Sådana där människor som alltid tror att de kommer att bli klara-, komma- eller fixa- någ...

Tidsoptimisten

/
.. Comments
Finns det något mer irriterande än tidsoptimister? Sådana där människor som alltid tror att de kommer att bli klara-, komma- eller fixa- något snabbare än vad de egentligen gör? Sådana som på jobbet säger att - det är lätt gjort, det fixar jag på en halvtimme, och sedan sitter med projektet i tre dagar. Sådana som när de ska träffa sina vänner säger att - jag kan nog smita lite tidigare från jobbet, så vi kan ses vid halv fyra, och så kommer de två timmar senare. Sådana som när de planerar sin vardag helt ignorerar att allt tar betydligt längre tid än vad de förväntar sig.

Jag är sådan, och det är fruktansvärt irriterande.

Idag är en sådan dag då min tidsoptimism håller på att ta död på mig. Åka in till jobbet och lämna av datorn till chefen, det tar inte mer än 20 minuter. I vilken värld då!? Bara tunnelbaneresan tar så lång tid - enkel väg! Att packa går nog fort, jag vet ju ungefär vad jag ska ha med mig. Tre timmar senare kan jag nu konstatera att jag vet inte alls vad jag ska ha med mig. Det är klart att jag hinner jobba, inga problem. Jomensåatte.. närdå hade jag tänkt mig? Inatt? Jo, det verkar ju så!

Gosh. Jag är verkligen sämst.
Men, well, jag ser åtminstone bra ut.


You may also like

Använder Blogger.