Jag kommer att skriva inlägg här nerifrån korea som faktiskt innehåller text. Som reflekterar lite över hur vi har det, och så. Men det här ...

The first few hours

/
.. Comments
Jag kommer att skriva inlägg här nerifrån korea som faktiskt innehåller text. Som reflekterar lite över hur vi har det, och så. Men det här inlägget är inte ett av dem. Alldeles för trött för det. Just sovit 4 timmar. Klockan är nu 19.00 lokal tid. Dagen har gått ut på att försöka hålla sig vaken tills vi får checka in på hotellet. Känslan har varit en härlig mix av äntligen är vi här när jag varit pigg, och vafan gör jag har egentligen? när jag varit trött.

Arlanda.

Tom n Tom's i Seoul. Frukost?

"Vi tar en promanad o lägger oss i solen."

"Äh, vi sätter oss här i a-lagarparken istället"

Ingen vill ta några bilder på mig, så då gör väl jag det

Fortfarande A-lagare. Spelar yatzi på ipad.

Sleepy time. 15-19 lokal tid. 10-14 svensk tid.


You may also like

Använder Blogger.