Som tidigare nämnts här på bloggen så ska jag ju ut och äta gott idag. På den gode Melker Anderssons Grill. Inte som att Melker Andersson s...

Köttplanering

/
.. Comments

Som tidigare nämnts här på bloggen så ska jag ju ut och äta gott idag. På den gode Melker Anderssons Grill. Inte som att Melker Andersson smakar gott, men som att han är en god man. Eller om han är en god man vet jag ju inte. Han kanske slår små barn för allt jag vet. Den där Melker. Men maten där brukar hur som helst vara god, och det är dit jag försöker komma. Melker blandar jag bara in för att få maten att låta ännu lite mer exklusiv. Ungefär som när man blandar whisky i colan, för att göra den lite mer exklusiv.

Och när man ska iväg på köttrestaurang till kvällen så hör det ju till att man planerat dagens måltider på ett bra sätt. Att man äter en stadig frukost, så att man inte behöver äta så väldigt mycket till lunch, så att man är hungrig till kvällen.

Dessvärre hade jag gjort något knasigt med larmet på min klocka. Så jag vaknade någon gång vid 8-tiden ute på Vaxholm. För er som inte vet var Vaxholm ligger så tänk er Småland, fast i skärgårdsmiljö. Ungefär. Det tar hur som helst väldigt lång tid att komma till jobbet därifrån (framförallt när man börjar hoppa av bussar för att man inte orkar med ståplats och skrikande skolbarn). Det innebar hur som helst att jag bara kastade i mig en liten smörgås till frukost istället för den där stadiga frukosten jag borde ha ätit.

Men när jag kom till kontoret (bara halvtimmen sen, tackar som frågar) så kändes det ändå helt okej. Jag bestämde mig för att äta sallad till lunch. Sallad blir man ju lagom mätt på under några timmar, tills man plötsligt blir vrålhungrig framåt kvällen. Perfekt planerat.

Dessvärre råkade kollegan föreslå att vi kunde gå till den där buffén borta vid Bonnierhuset. Den där buffén där man alltid äter alldeles för mycket av. Där de som av en händelse serverade Wienerschnitzel idag. Något som jag av händelse tycker är väldigt gott. Så att jag av händelse åt två stycken. Med en massa klyftpotatis. (Men till mitt försvar kan sägas att jag åt en stor tallrik sallad efteråt).

Så det kan vara så att jag har ett litet problem. Att jag är väldigt, väldigt proppmätt.
Men det kanske går att lösa med en stor blodig biff?
Jag vet inte, vad tror ni?


You may also like

Använder Blogger.