Något för mina manliga läsare.. ..men nu tänker jag skryta lite. Stannade hemma från jobbet idag på grund av halsont/förkylning, så dä...

Inte för att skryta..

/
.. Comments
Något för mina manliga läsare..
..men nu tänker jag skryta lite.

Stannade hemma från jobbet idag på grund av halsont/förkylning, så därför passade jag på att gå till gymmet* en sväng på lunchen. För att ta ett lätt pass, bara för att få igång blodcirkulationen lite. Väcka imunförsvaret, så att säga.

Blev till att jag körde 50 kg i hantelpress. Minns att för ett år sedan när jag tränade med David klarade jag nätt och jämt 50 kg i vanlig bänkpress. Så att plötsligt klara det med hantlar, det är ett galet stort steg framåt. Personbästa deluxe, så att säga. Så nu är jag jäkligt sugen på att testa vad jag maxar i bänk. Kanske inte så galet långt kvar till målet (dvs att bänka min kroppsvikt)?

*Inga kommentarer om hur fantastiskt korkat det är att gå till gymmet när man stannat hemma från jobbet på grund av halsont. Varannan** gång jag går och tränar som halvsjuk blir jag frisk. Varannan gång blir jag riktigt sjuk. Så, why not liksom?

**Hur det gick den här gången? Känner mig inte sjuk längre. Bara trött. Så, well, jag vet inte?


You may also like

Använder Blogger.