..jag vet att det inte är särskilt coolt att sitta och citera sig själv. Jag menar, herregud, hur ego får man bli egentligen? Men ibland när...

Alltså..

/
.. Comments
..jag vet att det inte är särskilt coolt att sitta och citera sig själv. Jag menar, herregud, hur ego får man bli egentligen? Men ibland när jag läser vad jag har skrivit tidigare. Skrivit tidigare och glömt bort. Då kan jag bli riktigt imponerad. Och inspirerad. Vad fan skriver jag inte mer för?

Det här t.ex. tycker jag blev riktigt bra. Cyniskt. Kanske rent av lite bittert. Som den där rösten, längst bak i huvudet. Sådan som jag skulle bli, om jag lyssnade på den för mycket.

http://www.thegoodguy.se/2013/01/dreams-and-death.html

Ska nog skriva lite ikväll. Om lillbus somnar. Och jag orkar. Och inte har något annat för mig. Osv..


You may also like

Använder Blogger.