Det finns ett stort problem med våren. I varje fall om man har en dotter som inte riktigt har förstått sig på begrepp som klockan  och tid ....

Nackdel med våren..

/
.. Comments
Det finns ett stort problem med våren. I varje fall om man har en dotter som inte riktigt har förstått sig på begrepp som klockan och tid. Det kan då hända att dottern vid 06.45 nöjt konstaterar att Det är morgon. Solen har gått upp.

Men jag är ju inte den som är den. För även om jag kanske somnade någon gång före 21 igår, och således var ganska pigg vid tiden för väckningen, var jag ju tvungen att visa vem som bestämmer. Alltså fastslog jag att jag går inte upp före klockan åtta. Resultatet var att jag ungefär varannan minut slogs i huvudet med en ny leksak: "Är klockan åtta nu?"

Så. Klockan är 20 över nio, och jag har redan ätit frukost. Spelat Wii. Och diskat.
Det är inte meningen att livet ska vara såhär på en lördag.

...

Men Emilia kanske ska iväg på teater med mamma/farmor idag. Hade helt glömt bort det. Men det lär ju vara kul för dem. Och perfekt för mig som hinner smyga iväg till gymmet.


You may also like

Använder Blogger.