2010-10-12. 1½ år. Hittade den här bilden på gamla telefonen. Kom i sista stund på att jag borde kopiera alla gamla bilder innan telefo...

Hade helt glömt bort..

/
.. Comments
2010-10-12. 1½ år.

Hittade den här bilden på gamla telefonen. Kom i sista stund på att jag borde kopiera alla gamla bilder innan telefonen går sönder helt..

Nu vet jag att det inte är världens bästa bild. Den är ganska så suddig. Och man ser inte så himla mycket.
Men av någon anledning så betyder den något för mig. Jag hade helt glömt bort hur vi, Emilia och jag, hade det på den tiden. Där i min lilla etta på kungsholmen. Och jag hade helt glömt bort vilken galen tjej hon var redan då. Och jag hade helt missat hur stor hon har blivit sedan dess.

Och så betyder bilden någonting mer för mig. Jag bläddrade- och raderade bland gamla bilder igårkväll. Bilder från ungefär samma tid, men som jag inte alls mådde bra av att se. Och så dyker den här bilden upp. Som är påminner mig om att jag alltid kommer att ha minst en bra sak här i livet. Min ungjävel.


You may also like

Använder Blogger.