Fyra år. Så gammal blir Emilia på söndag. Fyra. Det är ju alldeles sanslöst mycket. Vad snabbt tiden har gått, trotts allt. Det känns inte s...

Fyra år..

/
.. Comments
Fyra år. Så gammal blir Emilia på söndag. Fyra. Det är ju alldeles sanslöst mycket. Vad snabbt tiden har gått, trotts allt. Det känns inte särskilt länge sedan jag satt med en klump i halsen och tänkte "jag ska bli pappa, vad i helvete har jag gett mig in på!?". Och nu är hon plötsligt fyra år. Om två år så börjar hon "nollan" i skolan. Och sedan är hon praktiskt taget vuxen. Galet!

Några timmar gammal. Visst syns det att jag är livrädd?

Halvår gammal? När hon sov så sov jag.

Ett år. Vilket monster!

I Rålis med mig och grabbarna. 1år 4mån

Första dagisbilden. 1½ år.
(eller andra, men jag räknar faktiskt bort Nora.. låtsas att det aldrig hänt)

Två år. Kryssning med farmor o släkten.

2 år 3 månader. Vi gjorde kungsholmen tillsammans.
Good times. Såhär i efterhand, när jag minns det jag vill minas.

3 år. Med farmor och gammelfarmor.
Sista bilden jag har på (min) farmor också.

3 år 3 månader. Med bästa kompisen från dagis.

Nästan fyra år. Min stora skitunge!You may also like

Använder Blogger.