Jag har råkat ut för något hemskt. Jag har blivit sviken av någon som jag trodde att jag kunde lita på. Någon som jag tycker om. Jag har bli...

Föräderi!

/
.. Comments
Jag har råkat ut för något hemskt. Jag har blivit sviken av någon som jag trodde att jag kunde lita på. Någon som jag tycker om. Jag har blivit sviken av min egen kropp. Jo just det, ni läste rätt. Det är mitt eget jag som har sårat mig enda in i själen.

Allt började tidigt imorse. Klockan 06.00, då min kropp av någon anledning tyckte det var läge att väcka mig. Och att förbli vaken. Förstår ni vad hemskt! Jag hade gått och lagt mig extra tidigt för att få sova ut - och då svarar min kropp genom att vakna extra tidigt! Kroppen hade till och med ingått i en ohelig allians med min reptilhjärna, som efter att jag vaknat såg till att ställa till med så mycket oväsen att jag inte kunde somna om. Svek! Föräderi! Jag trodde att vi satt i samma båt, men icke!

Men jag ska hämnas. Gympass inplanerat. Ett sådant där gympass som ska få kroppen att gråta blod. Eventuellt kommer även jag (som ju sitter fast i min kropp, av någon anledning) också att bli lidande. Men nu är det krig, och då får man räkna med förluster.


You may also like

Använder Blogger.