Här om dagen skrev jag att jag funderar på att lägga ned min blogg. Eftersom det jag skriver här knappast kan vara av intresse för någon ann...

För mig.

/
.. Comments
Här om dagen skrev jag att jag funderar på att lägga ned min blogg. Eftersom det jag skriver här knappast kan vara av intresse för någon annan än mig. När jag tänker på saken idag så kommer jag till precis samma slutsats - att den här bloggen kan verkligen inte vara intressant. För någon annan än mig.

Så min slutsats är att jag nog fortsätter skriva ett tag till. För den här bloggen är ju intressant - för mig.

...

Annars då?
Jag skulle gå och lägga mig tidigt idag.
Men det gjorde jag inte.
För jag tänkte titta på en film istället.
Men det gjorde jag inte.
För jag gjorde ingenting istället.
Men jag är glad ändå.

...

Men nu ska jag försöka. Sova alltså.


You may also like

Använder Blogger.