Det är väl ett halvår sedan jag läste färdigt Steven Eriksons Malazan -decalogi*. Sedan dess har jag börjat läsa fem böcker - fyra av dem...

Erikson I'm coming for you

/
.. Comments

Det är väl ett halvår sedan jag läste färdigt Steven Eriksons Malazan-decalogi*. Sedan dess har jag börjat läsa fem böcker - fyra av dem har varit sådana som jag längtat efter. Men av dem har jag orkat läsa färdigt en.

Så idag fick nog vara nog. Forge of Darkness representerar allt det som jag inte tycker om hos Eriksons författarskap. Men det skiter jag fullständigt i. Jag behöver en Erikson-bok och därmed basta. Förresten så såg jag att den här var den av hans böcker som har högst betyg av samtliga. Kanske är ett gott tecken?

*deca = tio, decalogi = serie om tio böcker? säger man så?


You may also like

Använder Blogger.