Med sex veckol kval till Kolea följel bloggen Nold Koleas kligshot med spänning. Det är inte som att jag är orolig. Nordkorea har väl h...

Dagens Kimpa

/
.. Comments
Med sex veckol kval till Kolea följel bloggen Nold Koleas kligshot med spänning.

Det är inte som att jag är orolig. Nordkorea har väl hotat med att ömsom bomba- ömsom invardera Sydkorea och resten av världen sedan koreakrigets slut för sisådär 50 år sedan. Så oddsen för att de ska göra slag i saken och atombomba Sydkorea just nu är nog ganska höga. Men visst känns det lite.. irriterande att de ska vara så i gasen just nu.

...

På tal om höga odds. Vad är oddsen för att dela både födelsedag- och visa-pinkod med någon? Upptäckte i helgen att jag och Mallgot gör det. Det är ju inte som att jag tror på ödet. Tvärtom tror jag på sannolikhetslära. Men om jag trodde på ödet så skulle jag vara nöjd med dess val.

...

Sitter på jobbet. Med en uppgift som är alldeles förjävla jobbig.
Ni vet den där typen där man tänker att det fixar jag på några timmar. Men så går det bara inte. Inte för att det är svårt. Utan för att det.. bara går inte. Kanske lunch jag behöver?

...

Det var förresten några dagar sedan jag skrev här. Tänkte skriva att jag ber om ursäkt för det. Men det gör jag förstås inte. Att jag inte har skrivit här betyder ju att jag har haft bättre saker för mig. Som att boka Amsterdam-biljetter, gå på barnkalas hos Tyler, spela SimCity - och hänga med den där bruden som jag tycker om, förstås.


You may also like

Använder Blogger.