Fråga. Mest till mig själv. Varför envisas jag med att blogga här? Jag startade den här bloggen som singel för att skriva cyniska saker i...

Blogga?

/
.. Comments
Fråga. Mest till mig själv.
Varför envisas jag med att blogga här?

Jag startade den här bloggen som singel för att skriva cyniska saker i allmänhet, och cyniska saker om det motsatta könet i synnerhet. Och jag har skrivit en del riktigt bra inlägg på det temat (länk, länk och länk). Men på senare tid känner jag att jag har börjat glida längre och längre från temat. Visst, ibland kommer det fortfarande en del vettig sarkasm i dialogform (länk, länk och länk). Men ändå. Det blir lite för många inlägg av typen idag har jag köpt ost - eller ännu värre, av typen fan vad glad jag är idag, gulligull. Usch! Get a room liksom.. :-P

Så. Dags att lägga ner?
Eller leva med att jag skriver en fantastiskt innehållslös blogg?
Nån som har nån kommentar på det?


You may also like

Använder Blogger.