Gary Miles - Mad World (Donnie Darko soundtrack) "Den här låten, den representerar precis hur jag känner mig just nu," kan vara...

Welcome back, my dreams

/
.. Comments

Gary Miles - Mad World (Donnie Darko soundtrack)

"Den här låten, den representerar precis hur jag känner mig just nu," kan vara ett av världens mest söndertjatade uttryck. Men jag tänker ändå använda det. Fast med en twist. Den här låten, den representerar precis hur jag inte känner mig just nu.

Jag kom på det här om dagen, att jag har börjat drömma.
Alla drömmer ju; om livet, om framtiden, om vad man vill göra, och så vidare. Men de senaste åren har jag inte drömt särskilt mycket alls. Förrän nu, det senaste halvåret - de senaste månaderna. Det är skönt att drömma igen. Welcome back, my dreams.

Vad drömmer jag om då?
Mycket. Om både det ena och det andra.
Men det är inga konstiga drömmar.
Sådant som alla drömmer.
Leva livet, typ.

...

Sömnig. Sova nu.
Men vad hände idag då? Jo, vi grabbar var ute och spökade. Långpromenad och Texas Longhorn.


You may also like

Använder Blogger.