Bild 1. Sommar 2011. Finland. Jordgubbar. Bild 2. Sommar 2012. Finland. Badsnurrad. Jag hade tänkt skriva ett kort blogginlägg om hur...

Sommar sommar på väggen där..

/
.. Comments
Bild 1. Sommar 2011. Finland. Jordgubbar.
Bild 2. Sommar 2012. Finland. Badsnurrad.

Jag hade tänkt skriva ett kort blogginlägg om hur snygg jag är. Men fuck that, när jag satt och letade bildbevis [på hur snygg jag är] kom jag över några bilder på Emilia istället. Och det fick mig att börja fundera över vad jag ska hitta på med henne i sommar. Som ni vet har jag ju en hel massa planer för den här sommaren - men inga alls för vad jag ska hitta på med Emilia. Det ger mig lite dåligt samvete. Bara för att jag råkar ha en massa roliga planer så får jag inte glömma bort att göra saker med henne.

Så jag kom fram till en grej. Det blir nog en tripp till Finland i år igen. Inte någon hel vecka den här gången - det höll på att ta livet av mig senast, men några dagar i varje fall. Tycker bilderna ovanför förklarar varför. Jag vill ge henne lite roliga sommarminnen av en sådan där dum "det här gör vi varje år"-tradition.


You may also like

Använder Blogger.