Jag hade en sjukt läskig upplevelse inatt. Drömde om att jag var programledare för ett sådant där nu ska du bli en bättre människa -program ...

Sjukt läskigt..

/
.. Comments
Jag hade en sjukt läskig upplevelse inatt.

Drömde om att jag var programledare för ett sådant där nu ska du bli en bättre människa-program på TV. Typ som Biggest Loser- eller Skuldfällan. Fast i mitt TV-program handlade det om att jag skulle hjälpa kassörskor med alkoholiserade mammor som stal av deras dagskassa. Ett stort samhällsproblem.

Hur som helst vaknade jag från den här drömmen. Mitt i natten. Och då hörde jag helt plötsligt steg utanför sovrumsdörren. Och då blev jag verkligen livrädd. Jag hade helt glömt bort att jag hade Emilia hos mig, så jag trodde att det var någon arg kassörska där ute i hallen. Gosh!

Så. Nu vet ni vad jag blir rädd för om natten.


You may also like

Använder Blogger.