Konsten att portionera Ipren för barn. Tillräckligt för att sänka febern, men inte så mycket att ungen blir pigg och gung-hu. Det är möj...

Sjukstuga

/
.. Comments
Konsten att portionera Ipren för barn. Tillräckligt för att sänka
febern, men inte så mycket att ungen blir pigg och gung-hu.
Det är möjligt att jag kommer kvalificera mig på listan över världens sämsta föräldrar med det här uttalandet, men skitsamma. Ärlighet vara längst, eller hur?

Sanningen är den att jag tycker att det är tokmysigt när Emilia blir sjuk. Istället för hyperaktiv- och galen så blir hon plötsligt världens mysigaste lilla prinsessa. Först vill hon sitta i knät och kramas, sen vill hon ligga i soffan och få fotmassage, och sen vill hon sova lite. Precis så som man drömmer om att barn ska vara mest hela tiden. Snälla och uppskattande, liksom.

Men sedan så är det den där detaljen med vad det är hon har fått. Ganska hög feber, snorig näsa. Kan det vara någon form av influensa? I så fall ligger ju jag risigt till också - och har jag har varken tid- eller lust att bli sjuk. Nix nej! Så jag håller tummarna för att det är en vanlig elak förkylning; dem brukar jag ändå aldrig bli smittad av.


You may also like

Använder Blogger.