Diagram 1. Beskriver hur Tors humör beror av Emilias feber, vilken i sig beror av Ipren-dosering.. Det måste erkännas att det här med at...

Plus- och minus

/
.. Comments
Diagram 1.
Beskriver hur Tors humör beror av Emilias feber, vilken i sig beror av Ipren-dosering..
Det måste erkännas att det här med att vara hemma med sjukt barn, det är inte så fantastiskt roligt. Det som började så trevligt med kramkalas förvandlades, efter att jag i en svag stund (när Emilias feber närmade sig 40) gett Emilia en dos ipren, till en mardröm. Att försöka hålla ett barn som känner sig friskt stilla i sängen- eller soffan. Det är ingen succé. Tvärtom.

Men, en ljusglimt finns trots allt. Huvudvärken som jag trodde var ett tecken på att jag skulle duka under för samma sjukdom har försvunnit. Och jag håller mig stadigt feberfri. Så det verkar som att jag slipper drabbas av skiten i varje fall.


You may also like

Använder Blogger.