Har jobbat lite mer än vad jag brukar den här veckan, och kanske sovit lite mindre än vad jag brukar. Och det ska sägas att jag är ingen Mr ...

Mr hundra procent

/
.. Comments
Har jobbat lite mer än vad jag brukar den här veckan, och kanske sovit lite mindre än vad jag brukar. Och det ska sägas att jag är ingen Mr Hundra Procent när jag har sovit för litet..

Som igår t.ex., när jag skulle åka in till Centralen för att hämta Emilia. När jag klev av tåget på T-centralen så hade jag inte en aning om vad jag gjorde där, eller vart jag skulle. Magkänskan sade att jag borde ta Gröna Linjen söderut, men jag visste inte riktigt varför. Tack och lov kom jag ihåg Emilia innan jag hoppade på tåget mot långtbortistan. Men ändå, helt klart märkligt.

Anyways, något piggare idag. Förhoppningsvis kapabel att klara av.. ptja, någonting. Men fortfarande långt från Mr Hundra..


You may also like

Använder Blogger.