En bild som inte behöver komma med i något album. (2010, Didde fyller år?) Jag är något av en expert på att tappa bort digitalfoton- oc...

Plans for futures passed

/
.. Comments
En bild som inte behöver komma med i något album.
(2010, Didde fyller år?)
Jag är något av en expert på att tappa bort digitalfoton- och andra minnen, därför har jag bestämt mig för att göra något så galet som att framkalla en drös av mina bilder. Eller framkalla- och framkalla, det finns något så modernt som fotoböcker numera. Färdiga fotoalbum alltså, där man slipper klistra och ha sig. En perfekt lösning för mig.

Inte så spännande så långt kanske. Men desto roligare blir det i och med att jag bestämt mig för att göra det hela grundligt. Om jag ska fixa fotoalbum så ska jag fixa fotoalbum för hela slanten. Dvs ska jag kosta på mig ett besök hemma hos mamma någon dag, så att jag kan utnyttja hennes scanner att scanna in alla hennes gamla fotoalbum med. Eller ptja, inte alla hennes gamla album, men i varje fall några bilder. Så att jag kan skaffa ett album "Jag 0-10 år" eller så.

Kan vara kind of skoj. För mig alltså, som inte har sett bilderna sedan.. gud vet när. Någonsin, förmodligen. För när bläddrar man i fotoalbum hos henne egentligen? Inte sen jag flyttade hemifrån. Och inte innan jag flyttade hemifrån..


You may also like

Använder Blogger.