Soligt idag. Mata fåglarna-väder? Farmor hängde med, och drog med oss ut på isen.. Jag var med på ett hörn också. Visst börjar ro...

Isigt värre!

/
.. Comments
Soligt idag. Mata fåglarna-väder?
Farmor hängde med, och drog med oss ut på isen..
Jag var med på ett hörn också.
Visst börjar rocken se lite liten ut?

...

Hade tänkt skriva något djupt, fint och mänskligt här idag. Men jag har verkligen inte någon aning om vad det var jag skulle skriva.. så vi tar den korta versionen istället.

Fick Emilia i fredags. Det skrev jag kanske något om då? Mr 100%?
I lördags åkte vi iväg och träffade M:s familj. Kan (utan att ljuga!) säga att det var riktigt trevligt. Och inte bara för att jag fick mat (men det var ett plus i kanten!).
Framåt kvällen hittade vi hem till mig. Såg melodifestivalen. Får erkänna att jag tyckte att det var underhållande - även om musiken som vanligt var katastrof.
Och idag. Ptja, bilderna talar sitt tydliga språk. Mata fåglarna-väder för hela slanten, så vi drog med oss farmor ut på äventyr.

Jo, nu minns jag något som jag faktiskt ville skriva!
Vi hittade ut på isen på Råstasjön nu i eftermiddags. Kul värre! Det blir ju ett häftigt perspektivbyte när man plötsligt kan promenera där det i vanliga fall bara är vatten.
Men. Min poäng var att jag vill plocka hem mina skridskor från farmor. Fanns ju världens bana där ute på isen som hade plogats fram. Lär vara grym konditionsträning att köra några varv!

...

20.10 och den sover!
Två-tre timmars fritid såhär på kvällen alltså! Känner mig helt ställd, så kommer sluta med att jag somnar i soffan utan att ha gjort något alls. :-)


You may also like

Använder Blogger.