För att jag inte har något bättre för mig. Frågorna upphittade på internet. Uppmanar alla som läser min blogg och själva bloggar att kopier...

6 frågor om livet..

/
.. Comments

För att jag inte har något bättre för mig. Frågorna upphittade på internet. Uppmanar alla som läser min blogg och själva bloggar att kopiera frågorna och svara på dem. Och lägg en kommentar så att jag kan läsa ditt svar..

1. Vilket är ditt bästa barndomsminne?
Jag vet inte hur roligt jag tyckte att det var just då, men såhär i efterhand minns jag en dag i Australien som femåring. Vi var ute och grillade någonstans, vid en strand tror jag, där det fanns en massa kängrur. De visade sig vara tama, och jag matade dem ur handen. Urläckert.

2. Vilket är ditt bästa minne från tonåren?
Att ta studenten. Jag hade aldrig trott att det skulle vara så roligt - men satan i gatan, hela den dagen var helt amazing. Champagnefrukost utanför slottet. Avslutningslunch på slottet. Åka runt stan i en gammal cabbad bil med Didde, Fader, Tyler och Tuppen. Hem och firas av släkten. Ut och fira med klassen på stan. Promenera hem i morgonsolen efter en natt på stan.

3. Vilket är ditt bästa minne som vuxen?
Det är svårare att välja ut ett minne. Som vuxen har jag upplevt så många olika saker. Men jag antar att bli pappa måste få toppa den listan. Inte för att dag 1 var så fantastisk - jag var mest livrädd den första veckan. Men såhär i efterhand så är det nog det största jag har varit med om.

4. Finns det något du önskar att du gjort i ditt liv?
Självklart. Jag önskar att jag hade gjort mer under de senaste 6-7 åren. Träffat vännerna mer. Rest mer. Upplevt mer. Men ingenting viktigt. Jag är nöjd med livet jag har levt.

5. Finns det något du önskar att du kunde gå ogjort?
Ja. Jag önskar att jag behållit kontakten med alla kompisar bättre för 4-5 år sedan.

6. Har du några drömmar om framtiden?
Självklart. Jag tror inte man kan leva utan att drömma. Inte jag i varje fall.
Jag drömmer om att få resa, och se spännande platser. Jag drömmer om att bli snuskigt rik som app-utvecklare eller författare. Jag drömmer om att någon gång i framtiden gifta mig och skaffa barn. Jag drömmer om att leva ett lyckligt liv. Jag drömmer om att se Emilia växa upp till en vettig människa. Och så drömmer jag om WhiskyCola som man inte blir bakis av.You may also like

Använder Blogger.