Idag sitter jag på jobbet och häckar. Det är ju mitt nyårslöfte till chefen - att jag ska sitta på kontoret minst två dagar i veckan. Tisdag...

Back at work

/
.. Comments
Idag sitter jag på jobbet och häckar. Det är ju mitt nyårslöfte till chefen - att jag ska sitta på kontoret minst två dagar i veckan. Tisdagar och onsdagar. Min tanke är att det ska bli lättare att komma igång med veckans arbete om jag sitter här lite oftare - och dessutom så ger det mig möjligheten att se lite dagsljus även såhär under vintermånaderna. Trevligt för alla parter, vill säga.

Men idag kommer jag på mig själv med att ha vissa koncentrationssvårigheter. Och ska jag vara helt ärlig så gäller det inte bara för idag, utan jag har dragits med dem under en längre tid nu. Kanske kan det vara så att jag har drabbats av en bokstavsdiagnos - KRK*. Riktigt vad det är vet jag inte riktigt, men hur som helst är det väldigt besvärande när tankarna flyger iväg hela tiden. Svårt att få något gjort, så att säga. Men nu ska jag göra mitt bästa - mycket att göra!

*KRK = Kvinno-Relaterade Koncentrationssvårigheter. Vanliga symptom är tankspriddhet, uppmärksamhetsstörning, impulsivitet, svårighet att fokusera på tankekrävande uppgifter och i vissa fall även insomningssvårigheter. I allvarligare fall rapporteras även förekomst av hudrodnad  rubbad hjärtrytm och kronisk erektion. Sjukdomens orsaker är ej helt klarlagda, varför behandling istället riktar sig mot symptomlindning.


You may also like

Använder Blogger.