Jag har upptäckt att den lilla  har börjat med någonting nytt. Hon frågar vad ord hon inte förstår betyder. Det har hon aldrig gjort tidigar...

Vad betyder..?

/
.. Comments
Jag har upptäckt att den lilla har börjat med någonting nytt. Hon frågar vad ord hon inte förstår betyder. Det har hon aldrig gjort tidigare. Visst för att hon utvecklas från dag till dag, men det är sällan det märks så tydligt som med det här.

Igårkväll..
- Alfons väntade och längtade..
- Längtade, vad betyder det?
- Längtar är vad man gör när man vill att något ska hända, eller någon ska komma. När du är borta brukar jag längta efter dig. Och ibland längtar jag efter Malin. Och nu längtar jag efter att få sova.
- Jaha. Jag längtar aldrig efter dig. Men jag längtar efter lördagsgodis.
- Och jag längtar efter att du ska bli vuxen gumman.

Fin tjej det där. Hon förstår precis vad det innebär att längta.


You may also like

Använder Blogger.