Rättvisans män kom på besök ikväll. Stora påsar Max-mat införskaffades. Laban-film laddades upp på TV:n. Wii spelades och besjöngs. Och lörd...

Rättvisans män

/
.. Comments
Rättvisans män kom på besök ikväll. Stora påsar Max-mat införskaffades. Laban-film laddades upp på TV:n. Wii spelades och besjöngs. Och lördagsgodiset åts upp - av Didde. På det stora hela en riktigt soft kväll - i varje fall för mig och den lilla rackaren, vad de övriga tyckte vågar jag inte ens spekulera i ;)

Och eftersom jag inte kunda ladda upp bilder direkt från mobilen när jag satt och bloggade på lekrummet senast så kommer lite pics här. För att visa vad jag menar med "kall" och "vackert". Och "pulka". Även om pulkan kanske inte är med på bilden.. För övrigt, sanslöst bra mobilkamera. Thank you Nokia!

Såhär ser det bara ut när det är kallt. Varför vill jag slicka..?

Vitt, gillar't!

Mer frostish..

Den av oss som har vinterkläder..You may also like

Använder Blogger.