Okej, jag har också ett nyårslöfte. Jag ska trycka i mig lite fler kalorier igen. Så att jag blir stor och fin. Men utan mage den här gång...

Och världens värsta månad på gymmet

/
.. Comments
Okej, jag har också ett nyårslöfte. Jag ska trycka i mig lite fler
kalorier igen. Så att jag blir stor och fin. Men utan mage den
här gången.
Tog en sväng till gymmet på lunchen, och det är bara att konstatera att jag ska börja träna visst har varit ett populärt nyårslöfte i år. Igen. Usch vad mycket folk det är överallt! Det är tur att jag som rutinerad, för att inte säga cynisk, gymräv vet att de allra flesta kommer att vara försvunna igen om några veckor. Men nu de kommande veckorna kommer det att vara jobbigt. Framförallt vill jag peka på två karaktärer som alltid dyker upp efter nyår - och som alltid irriterar lika mycket.
  • Tjejen med rosa iPod och rosa hörlurar. Hon som mellan setten passar på att sjunga med till låtar som bara hon hör. Hon som käckt hälsar på alla och berättar att hon är toktaggad, och att hon ska träna varje dag i år. Inget hopp för mänskligheten.
  • Galna Gubben. Jo, han är ju där på gymmet varje dag, året om, minst 4-5 timmar åt gången. Men janieri är hans högtidsstund. Nya människor på gymmet som inte vet att han är galen, så han passar på att prata med alla. Vart man än är på gymmet hör man hans röst.
Men allt är inte pest- och kolera. Det finns en stor fördel med alla nya ansikten på gymmet. Det är att jag känner mig lite extra snygg när jag ser mig i spegeln. Eller om jag ska vara helt ärlig? Mycket extra snygg. Nästan så att jag borde börja göra bögporr bara för att dela med mig av härligheten.

PS. Jag är medveten om att det här inlägget låter oerhört cyniskt och bittert. Tjejen med rosa iPod kanske är jättesnäll, och galna gubben kanske inte alls är galen - han kanske är en snäll social farbror som inte har så många vänner utanför gymmet. Men. Kan ni inte vara snälla på ett tyst sätt, så att jag som inte tycker om människor också får trivas? DS.

PS2. Jag är medveten om att föregående PS låter oerhört cyniskt och bittert. Jag kanske är oerhört cynisk och bitter? Är jag det? Behöver jag psykologhjälp? DS.

PS3. Nej ärligt, jag är ganska glad. Och inte fullt så cynisk. Jag tror till och med att jag kan vara ganska sympatisk ibland. Bara inte när jag skriver här. DS.


You may also like

Använder Blogger.