Har du någon gång lagt ett pussel, bara för att upptäcka att bitarna inte passar ? Det är vad jag håller på med för tillfället. Det är vad...

Lägga pussel

/
.. Comments
Har du någon gång lagt ett pussel, bara för att upptäcka att bitarna inte passar? Det är vad jag håller på med för tillfället. Det är vad jag har gjort det senaste året, utan att riktigt lyckas hitta någon lösning som tillfredsställer mig.

Jag vill ju skriva en liten historia. Jag tror inte att den behöver bli så lång. Inte mer än några tusen sidor. Som mest 5-6-tusen.

Problemet är att jag tycker om ganska så komplicerade historier, och det kan vara så att jag har tappat bort mig någonstans på vägen. Hur tusan hade jag tänkt att allt det här skulle gå ihop? Och varför är mitt svar på alla problem alltid att skapa nya problem, som inte alls löser mitt ursprungliga problem?

Jag vill ju gärna kalla mig för författare. Men i så fall är jag nog världens sämsta författare. Gosh, skjut mig, någon :-)


You may also like

Använder Blogger.