Har spenderat kvällen hemma hos mamma, och de senaste timmarna - sedan den lilla knasen somnade i efterdyningarna av sitt lördagsgodis - har...

Kvällar om kvällar

/
.. Comments
Har spenderat kvällen hemma hos mamma, och de senaste timmarna - sedan den lilla knasen somnade i efterdyningarna av sitt lördagsgodis - har vi suttit och löst korsord. Det låter kanske inte så himla roligt - och korsorden i sig har vi kanske inte lyckats så himla bra med - men på det stora hela har det varit en mysig kväll. Ibland är det ju ganska så trevligt att bara sitta och snacka. Mamma är bra på det sättet - hon lyssnar och nickar alltid, även om hon inte förstår vad jag pratar om. Och så grillar hon mig på information om sådant som hon tycker är intressant, sådär som nyfikna mammor gör.

Den här gången var hon nyfiken på information om en annan kväll. Gårdagkvällen, som jag spenderade fredagsmysande med inte bara en- utan två fina tjejer. Emilia och M. Så mamma ville förstås veta hur det gått. Vad tycker du om henne? Vad tycker hon om dig? Hur ser hon ut? Vad gör hon? Hur reagerade Emilia? Vad tycker hon om..? Vad säger hon om..? Vad..? Varför..? Hur..?

Efter korsförhöret så sammanfattade mamma det ganska så bra också:
"Hon verkar ju vara en bra tjej. Om hon gillar både svensk film och deckare så måste hon ha bra smak. Håll hårt i henne nu." Och jo, det hade jag faktiskt tänkt göra.


You may also like

Använder Blogger.