Berättade jag att jag var ute på Vaxholm i söndags? Inte? Jo, det var jag. M bor ju liksom där ute, så det var inte någon spontan nu ska jag...

Go'morgon

/
.. Comments
Berättade jag att jag var ute på Vaxholm i söndags? Inte?
Jo, det var jag. M bor ju liksom där ute, så det var inte någon spontan nu ska jag ligga på beachen-resa om du tror det. Mer av en oj, bor du hääär-resa i så fall. Det var hur som helst en ganska så fin plats, det lilla jag såg av den. Och god mat. Och fin tjej. Maten och tjejen såg jag desto mer av, så där är jag mer säker på min sak. Men, det var inte vad jag skulle skriva om - tror jag. Minns inte längre.

Nej, just det. Tog bilen ut dit - jo, jag är lat - och märkte då hur sjukt mörkt det är på natten när man lämnar Stockholm bakom sig. Kolsvart. Det enda ljuset längsmed vägen var andra bilar, och stjärnorna på himlen. Coolt vill jag påstå. Och lite farligt, det blev ju att jag tittade mer på himlen för att hitta stjärnbilder än på vägen.. Men mest coolt.

Nu: mot jobbet.


You may also like

Använder Blogger.