Här om dagen skrev jag något av en årsresumé, för att samla lite tankar kring året som gått. Jag har egentligen inte så mycket att tillägga ...

Uppföljning

/
.. Comments
Här om dagen skrev jag något av en årsresumé, för att samla lite tankar kring året som gått. Jag har egentligen inte så mycket att tillägga kring den, men jag tänkte ändå ta upp några saker till. Förra året avlade jag ju några ambitiösa nyårslöften, och dem måste jag förstås följa upp.

Att skriva minst hundra sidor var ett av mina löften. Det reviderades någon gång i mars till att skriva någonting jag är stolt över. Några hundra sidor blev det absolut inte - sammanlagt kanske femtio, varav knappt hälften är sammanhängande. Men stolt? Jo, jag är ganska stolt över vissa delar. Inte jättestolt, men känslan är att - om jag orkar - kan det bli bra. Orkar jag? Vi får se - jag ska i varje fall gå en universitetskurs i skrivande till våren.

Resultat: Inte godkänt, inte underkänt.

Att träna minst 150 gånger var mitt andra löfte. Fram till i maj levde jag upp till ambitionen att träna tre gånger i veckan. Sedan gick det sämre. Under perioden juni-augusti tränade jag nog inte mer än sammanlagt 5-6 gånger. I september kanske fem gånger till. Och under perioden oktober-december återigen 3 gånger/vecka. Det blir 106 gymbesök i år.

Resultat: Inte bra. Men godkänt.

Ambitionen inför nästa år är att göra bättre ifrån mig än i år.
Att skriva någonting jag är riktigt stolt över.
Att träna minst 107 gånger.

Men vad vill jag få ut av 2013 då?
Oj, det är mycket. Men det tar vi i ett annat inlägg. Någon annan gång.


You may also like

Använder Blogger.