Notera de röda ögonen på Emilia. Hon ser ut så. På riktigt. Den som har följt med här på bloggen de senaste dagarna minns att jag varnad...

Talar i tungor

/
.. Comments
Notera de röda ögonen på Emilia. Hon ser ut så. På riktigt.
Den som har följt med här på bloggen de senaste dagarna minns att jag varnade för risken att jag ska börja tala i tungor. Jag tror att det är nära nu. Jag gjorde liksom misstaget att hälla i mig några glas Cola igårkväll innan jag hoppade i säng - och koffein-ovan som jag är blev jag speedad värre. Inte mycket sömn alltså. Så nu under eftermiddagen har jag tok-crashat. Försöker desperat övertyga Emilia om att det är jätteroligt att sova. Men hon tror inte på mig.

Så, jag skulle dö för lite mänsklig* kontakt. To keep me sane, så att säga. Men jag är inte kräsen. Några timmars sömn skulle duga fint också.

*till skillnad från det Emilia erbjuder. Jag kallar det för omänsklig kontakt.


You may also like

Använder Blogger.