Not much of a blog revival so far, is it? Blev ju sugen på att skriva mer här igen efter att jag läste några gamla inlägg. Inspirerande att ...

Jomen inga konstigheter

/
.. Comments

Not much of a blog revival so far, is it? Blev ju sugen på att skriva mer här igen efter att jag läste några gamla inlägg. Inspirerande att läsa all gammalt bullshit. Men kommer på mig med att tycka det är ganska tråkigt den här gången. Not much to blog about. Får se om jag hittar på något, eller så återgår jag till att skriva på "boken" istället. Lite sundare kanske?

.. ..

För övrigt, ibland tror jag att lillbus försöker ragga upp mig.
"Du har så fin näsa. Nu vill jag pussas."

.. ..

Lite senare:
"Pappa du har stor snopp. Nu måste jag bajsa. Du ska hålla mig i handen."
för övrigt så var jag fullt påklädd!

.. ..

För övrigt, brun-utan-sol är alldeles fruktansvärt omständigt. Har ni tänkt på hur mycket klibbig- och klabbig missär man går igenom för att få se lite fläckvis gul-brun ut? Men en gång gulbrun, alltid gulbrun? Smetar jag inte på mig skiten blir jag ju avslöjad "Jamen var du inte solbränd och skittight förra veckan? Nu är du ju bara blek och smällfet! Nu raggar på greken i baren istället.". Nädu, den gubben går inte. Gul-brun for life, om jag så måste sitta med rinnande ögon två gånger i veckan. (kanske ska sluta smeta skiten över ögonlocken? kommer jag få.. gul starr nu?)

.. ..

Tror det är bäst att hoppa i säng nu innan jag sänker det här skeppet helt!You may also like

Använder Blogger.