Igår surfade jag in på den här bloggen via mobilen. Varför vet jag inte. Men det var ett misstag. Herregud så gräslig den såg ut. Massor av ...

Nytt ska vara nytt

/
.. Comments
Igår surfade jag in på den här bloggen via mobilen. Varför vet jag inte. Men det var ett misstag. Herregud så gräslig den såg ut. Massor av funktioner som jag lekt runt med i desktop-versionen saknades, och det som faktiskt fungerade såg helskumt ut.

Så. Ut med det gamla, och in med det nya. Nu borde bloggrackaren fungera på alla plattformar. Men det är inget löfte, för jag vet hur det brukar bli när jag lovar saker av teknisk karaktär. Det blir som när jag lovade chefen att allt var testat och klart inför julens driftsättning. Och sedan fick jag sitta uppe halva natten för att lösa en massa problem. Men det är min målsättning att allt ska fungera på alla plattformar. Om det inte gör det så hojta till.

.. ..

Förresten så var vi på Max idag efter bion. Trevligt. Men det fick mig som vanligt att undra vad fan det är för fel på mig. Varför måste jag alltid beställa den där jävla plusmenyn? Det blir ju alltid att jag slänger hälften av pommes frittesen, och häller ut det sista av läsken. Varför svarar jag då ja på den där förbannade frågan om plusmeny?

Det gäller förresten inte bara på Max. Här om dagen var jag nere på Webhallen för att köpa en julklapp åt någon. Mass Effect ett och två. Du ska inte ha collector's edition? Jomenvisst köpte jag det. Bara en hundralapp extra. Samma sak på Ica. Du vet att det är två för tio, du sparar femtio öre. Jomenvisst, jag vill gärna ha två paket bindor.

Jag är ta mig tusan Yes man.


You may also like

Använder Blogger.