Så fin jag är. Att jobba hemifrån har många fördelar, men en nackdel är att mornarna då jag faktiskt ska någonstans  fungerar desto sämr...

Nej, inte sova

/
.. Comments
Så fin jag är.
Att jobba hemifrån har många fördelar, men en nackdel är att mornarna då jag faktiskt ska någonstans fungerar desto sämre. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska göra.

07.30: Var är brödet? Jag vet att jag har bröd kvar. *rör mig inte ur fläcken, stirrar stint på den punkt där jag förväntar mig att brödet borde ligga. inga försök att leta* Nej, det är borta, det måste vara slut.

08.00: Duschad och klar, dags att sova! *hinner krypa ner i säng innan jag kommer på att något inte riktigt stämmer*

Men vad gör väl det. Det finns en anledning till att jag ställer klockan 2 timmar innan jag ska gå. Då hinner jag göra alla tänkbara misstag, och ändå ta det lugnt. Gillart. Det enda jag inte gillar är att jag fortfarande behöver köpa vinterskor. Hur kul är det på en skala?


You may also like

Använder Blogger.